Wednesday, March 19, 2008

WONDERING WHAT THIS IS????


WELL, TODAY RIGHT BEFORE I WAS ABOUT TO WALK OUT THE DOOR TO TAKE AIDEN TO THE DOCTOR'S OFFICE I HEARD THIS REALLY LOUD NOISE! IT SOUNDED LIKE A TREE HAD FALLEN ON TOP OF THE TRAILER. I IMMEDIATLY RAN TO CHECK ON THE BOY'S AND DALLAS TO MAKE SURE THAT THEY WERE OKAY. AFTER THAT I WENT TO GET MY SHOES SO I COULD LOAD THE BOYS UP AND SAW THIS!!! THE RACK THAT HOLDS ALL OF MY CLOTHES IN OUR CLOSET HAD COLLAPSED! I WAS ALREADY UPSET WITH AUSTIN BECAUSE HE WAS BEING ALITTLE STINKER AND PUSHING MY BUTTONS BEFORE WE LEFT AND THEN THIS! THE FIRST THING I SAID TO MYSELF WAS, "COULD IT GET ANY WORSE?", BUT AS SOON AS I SAID THAT, I REALIZED...... YES IT COULD! AFTER ALL THIS IS JUST A BIG PILE OF CLOTHES AND A BROKEN RACK THAT COULD BE FIXED! SO I I LOADED THE KIDS UP AND WE LEFT THIS BIG OL' MESS TO CLEAN UP LATER!! BY THE WAY IT'S STILL THERE AND WILL PROBALY BE THERE FOR A COUPLE OF DAYS! I JUST DON'T THINK I HAVE THE ENERGY TO DO IT ANYTIME SOON:)!!
Posted by Picasa

2 comments:

The Evans Family said...

by the way, that has happened to me about 3 times. i finally realized it was time to get rid of some clothes, and that seems to have done the trick. (for now anyway) good luck

Anonymous said...

This has happened to me two times, Robert tells me that it is because I have too many clothes, I say it is because I do not have enough closet space. But the trick is to throw away the old stuff and just buy new. Keep rotating. Love you!