Monday, December 22, 2008

UPDATE ON BABY BROTHER!!


WE WENT TO THE DOCTOR THIS MORNING AND EVERYTHING WENT GOOD. I LOST MY POUND THAT I GAINED LAST WEEK AND WE DID ANOTHER STRESS TEST. I HAD A COUPLE OF CONTRACTIONS,BUT NOTHING HE WAS WORRIED ABOUT! I THINK THE TWO PILLS I POPPED BEFORE WE WENT THIS MORNING DID THE TRICK:)!! MY BIGGEST FEAR WAS BEING STUCK IN THAT HOSPITAL FOR CHRISTMAS, BUT THANK GOD I AM NOT! I AM NOT DILATED OR ANYTHING SO THAT IS GOOD NEWS TOO! HE WANTS ME TO STAY ON MY MEDICINE EVERY FOUR HOURS EVEN IF I AM NOT CONTRACTING. HE WANTS IT TO STAY IN MY SYSTEM AND GET THROUGH THESE NEXT CRITICAL WEEKS. THANK YOU ALL FOR YOUR PRAYERS AND CONTINUE TO PRAY THAT THIS LITTLE BOY BAKES A COUPLE OF MORE WEEKS. POOR BABY CANNOT COME YET BECAUSE HE STILL HAS NO NAME:(!!!

I STILL HAVE MORE PICTURES TO POST THAT KIM TOOK AND HAVE TO CATCH UP FROM OUR BUSY WEEKEND, BUT THE BOYS ARE SLEEPING, SO I AM GOING TO REST NOW TOO!!

Posted by Picasa

3 comments:

Lyndsey said...

The new pictures are amazing!!! I love the one of Aiden and Austin playing with the truck on your cute tummy!!! I am glad you and the new little guy are doing well.
Also, my mom said the boys were precious at church yesterday.

Mark, Allison, Dylan & Brinley said...

These pics are so good! I am praying for you guys! I can't wait to see his sweet little face! I really can't wait to see what name you guys pick!

Anonymous said...

I love these pictures!! SO sweet!! Love ya girl!