Thursday, April 16, 2009

2 MONTH CHECK UP

JAXSON HAD HIS 2 MONTH CHECK UP TODAY AND OF COURSE HAD TO GET THOSE NASTY SHOTS. HE WEIGHED IN AT A WHOPPING 12LBS 5 OZS AND IS 23 1/4 INCHES LONG. HE WAS IN THE 80% FOR WEIGHT, 85% FOR HEIGHT, AND 90% FOR HEAD CIRCUMFERENCE. DR. HARDWICK SAID HE LOOKED GREAT AND WAS VERY STRONG FOR HIS AGE! HE IS REALLY HOLDING HIS HEAD UP GOOD AND WILL SIT IN HIS BUMBO SEAT FOR ABOUT 15 MINUTES TOO. I THINK THE SHOTS DID MY LITTLE MAN IN TODAY BECAUSE HE HAS BEEN SLEEPING PRETTY MUCH ALL AFTERNOON. HE IS STILL SNOOZING AND I AM WAITING ON HIM TO WAKE UP, SO HE CAN EAT AND WE CAN GO TO BED. I AM HOPING THIS MIGHT HELP HIM SLEEP TONIGHT TOO! HE HAS BEEN DOING GOOD THE PAST FEW NIGHTS AND SLEEPING FROM 9-9:30 UNTIL 4-4:30 AND THEN HE JUST GETS UP AND EATS AND GOES RIGHT BACK TO SLEEP. I HAVE SOME PICTURES FROM TODAY,BUT RIGHT NOW I HAVE ABOUT 3,000 PICTURES ON MY SIM CARD AND IT TAKES FOREVER TO UPLOAD THEM, SO I WILL HAVE TO DO THAT TOMORROW! I HOPE YOU ALL HAVE A HAPPY FRIDAY AND I WILL UPDATE LATER!!

OH YEAH, AND I GOT MY HAIR CHOPPED OFF TODAY! I HAVE NEVER HAD IT THIS SHORT,BUT I WAS READY FOR A CHANGE. I HAVE GOT TO GET USED TO IT AND USED TO NOT BEING ABLE TO PULL IT UP!!!! I THINK THAT WILL BE THE HARDEST PART BECAUSE I NEVER HAVE TIME TO WASH, DRY, AND FIX MY HAIR, SO I ALWAYS GO OUT IN PUBLIC WITH MY HAIR PULLED UP AND LOOKING LIKE I JUST CAME FROM THE GYM WHEN REALLY I JUST LOOK LIKE THAT BECAUSE I HAVE 3 KIDS ALL UNDER THE AGE OF 3 :)!!

3 comments:

Jennifer and Mark Kiel said...

Hey! How funny....I took Allison for her 15 month checkup yesterday with Dr. Hardwick and then went and got my hair chopped off! Hope you like your hair more than I like mine!!

Annie said...

Nice that Dr. appt. went well. He look so big.

Hope you like your new hair cut. Hope you share your new look with us.

Have a nice weekend.

LaNaye,Rickey,Nolan and Cameron Washburn said...

i so know what u mean about keeping the hair pulled back!! Thats all I know to do with mine!! Talk to you soon. glad the doctor apt went fine..