Monday, May 18, 2009

A BAD DAY CANNOT BE THAT BAD......


WHEN YOU WAKE UP TO THIS. THE BOYS WILL WAKE UP IN THE MIDDLE OF THE NIGHT AND WONDER TO OUR BED SOMETIMES AND LAST NIGHT THEY DID JUST THAT. DADDY TOOK THESE PICTURES AND I JUST FOUND THEM ON MY CAMERA AND THEY MADE ME SMILE AFTER MY BAD DAY! FIRST OFF, I HAVE HAD A TOOTH ACHE AND SINUS COLD ON TOP OF THAT ALL WEEKEND. DADDY FLEW OUT TO LAS VEGAS FOR WORK THIS MORNING AND WILL NOT BE HOME UNTIL THURSDAY NIGHT! ALL OF YOU MOMMIES OUT THERE CAN IMAGINE HOW CRAZY I WILL BE ON THURSDAY NIGHT WHEN HE GETS HOME! I DROPPED THE BOYS OFF AT SCHOOL THIS MORNING AND WAS GOING TO GET MY RUNNING AROUND DONE TODAY WHILE THE BOYS WERE IN SCHOOL. SO JAX AND I WENT TO TARGET TO GET SOME THINGS FOR OUR BEACH TRIP ON SATURDAY AND THEN WE WERE HEADED TO THE SUMMIT TO FINISH UP OUR SHOPPING. WHEN I GOT TO THE CHECK OUT COUNTER I REALIZED I DID NOT HAVE MY WALLET!! SO, I HAD TO LEAVE IT ALL AND GOT NOTHING DONE! I THEN HEADED BACK TO THE HOUSE TO AT LEAST MAKE MY BED AND PUT A LOAD OF LAUNDRY IN BEFORE I HAD TO PICK THE BOYS UP AT 11:30. WHEN I GOT HOME MY MOM WAS OUTSIDE MY BACK DOOR ON THE GROUND WITH MY DOG, TOBEY THAT WAS FIGHTING FOR HIS LIFE. I GOT TOBEY WHEN I WAS 13 AND HE WAS OLD AND READY TO GO, BUT IT WAS SO HARD SEEING HIM JUST LAYING THERE. MOM AND DAD WANTED TO GET HIM BACK OVER TO THEIR HOUSE, SO THE BOYS DID NOT SEE HIM LIKE THAT. AFTER WATCHING HIM ALL DAY THEY CALLED THE VET THAT GOES TO OUR CHURCH TO COME OUT HERE AND HE AGREED IT WAS TIME. AFTER ALL OF THE CRYING MY TOOTH AND HEAD WAS REALLY POUNDING AND STILL IS, BUT I GOT TO SPEND SOME MUCH NEEDED TIME WITH MY BOYS. MI MI KEPT JAXSON WHILE I TOOK THE BOYS TO MCDONALD'S AND THEN TO WAL-MART TO PICK OUT A PRIZE:)! THEY REALLY HAD FUN AND I DEFINITELY NEEDED THEM TODAY! I DID HAVE A BAD DAY, BUT REALIZE IT COULD HAVE BEEN MUCH WORSE. LOOKING AT THIS PICTURE MAKES ME REALIZE I AM BLESSED AND WILL HAVE BAD DAYS EVERY NOW AND THEN, BUT AT THE END OF THE DAY IT IS REALLY NOT THAT BAD! TOBEY IS IN A BETTER PLACE AND LIVED A VERY HAPPY AND FUN FILLED LIFE!

Posted by Picasa

5 comments:

Kim said...

I am so sorry you had a such a rough day...I have done the same with my wallet, not fun!! I am also so sorry about your sweet pup...

Mark, Allison, Dylan & Brinley said...

Bless your heart! I know how it feels to lose a precious dog after so long. We had out dog Boogie for 17 years, I still miss him everyday! You're right, he is in a better place! I hope you get to feeling better soon!

*Staci* said...

Awww..poor Tobey! I am so sorry to hear that about him. I am dreading the day that Maddie gets too old and has to be put down....she is getting really tired these days (Tobey is her daddy...I didn't know if you remembered that!)I'm sorry you had such a bad day!

Mark, Allison, Dylan & Brinley said...

Thank you so much! We had such a good time! It was so special seeing Dylan's face! He LOVED it!!I can't wait to find out if the boys will be staying at the lake more often:) Good luck! Have a great week!

Ashley Trammell said...

I'm sorry to hear about the dog. It is like a death in the family when it happens though cause you get so attached. I hope you feel better soon!